MORE

Canon XC10 – 4K la 2500 de dolari!

Cine caută în acest moment o cameră video nouă, și dispune de un buget pentru ceva ce nu poate fi confundat cu vreo camera scoasa la începutul secolului trecut, va avea în curând o nouă soluție la îndemână. Modelul Canon XC10 este o cameră capabilă să captureze atât imagini statice cât și în mișcare, la rezoluții mari și un număr de cadre numai bun pentru muncă profesionistă.

XC10 dispune de un senzor CMOS de 12 Megapixeli, un procesor Digic DV5, o lentilă de unghi larg si zoom 10x și chiar stabilizare a imaginii. Folosind toate astea, camera poate captura video în 1080p la 60 de cadre pe secundă. Sau dacă vă simțiți mai aventuroși, în Ultra HD la 30 de cadre pe secundă. Ultra HD, fiind rezoluția de 3840×2160, este la numai câteva sute de pixeli de varianta cinematică a rezoluției 4K, ce se întâmplă să fie suportată de XC10. Așa că veți putea filma totul până și la o rezoluție de 4096×2160, iar apoi să vă rugați la ce zei credeți că există, că aveți un sistem suficient de puternic încât să poată edita așa ceva.

Deși, având în vedere că această cameră va costa 2500 de dolari, probabil dispuneți de un astfel de sistem. Camera XC10 va fi disponibilă din luna iunie, la pachet cu un card de memorie de 64GB. Modelul mai este echipat cu jack-uri audio separate pentru microfon și căști, conexiune WiFi și are un șasiu mult mai ușor decât cel al semenilor săi, Canon chiar recomandând XC10 pentru fotografiere și filmare din drone, datorită greutății sale scăzute. Dar orice ați face, nu încercați să o prindeți de un șoim sau o vrăbiuță. Un DSLR nu este un GoPro. Nu că ar trebui să lipiți un GoPro de o vrăbiuță, nu pot sublinia suficient de mult că asta nu este o idee bună.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button