Știri ITTECH

Canon pregătește încă o cameră mirrorless full-frame

Camerele mirrorless cu senzor de tipul full-frame au început să devină foarte populare printre marii producători în ultimele luni, fiecare anunțând un astfel de model. Iar Canon pare că pregătește încă unul.

Conform celor mai recente informații care plutesc pe internet, și vin cu imagini atașate, compania va dezvălui în curând modelul EOS RP. Camera pare că va veni la pachet cu un obiectiv RF 24-105mm f/4, și include un ecran LCD ce poate fi rotit, iar la greutatea sa de numai 485 de grame ar trebui să fie foarte practică pentru vlogging.

Această cameră ar urma să aibă un senzor full-frame de 26.2 megapixeli, capabil să înregistreze până la 5 cadre pe secundă la foc continuu, cu o setare de ISO ce poate să meargă de la 100 până la 40000 și va putea fi extinsă de la 50 până la 102400.

În esență, este o variantă mai mică a lui EOS R, iar asta se vede la preț, acesta fiind estimat să fie în jurul a 1300 de dolari. Mai multe detalii ar trebui să fie disponibile în viitorul foarte apropiat. Zvonul mai susține că cei de la Canon vor pregăti și un model cu un senzor și mai mare, de 100 megapixeli, ce ar putea fi dezvăluit la sfârșitul lunii, în cadrul evenimentului CP+, din Japonia.

[Engadget]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button