PC

Canon PIXMA G3400 review si… consumabile care nu mai costa cat imprimanta :)

Imprimanta, sau… acea cutie de plastic pe care o schimbi de fiecare data cand ramai fara cerneala; asta deoarece pretul┬ácartuselor depaseste adesea costul┬áunui imprimante noi. Acest lucru nu se va mai repeta daca folositi imprimanta Canon PIXMA G3400. Cu PIXMA G3400 nu trebuie sa va mai faceti griji in privinta cartuselor; acesta imprimanta beneficieaza de un sistem simplu de umplere plasat in partea frontala.

Canon PIXMA G3400 - 2

Practic, cei de la Canon incurajeaza pastrarea imprimantei, prin posibilitatea de umplere rapida a rezervoarelor. In plus, cu 25 de LEI puteti imprima pana la 6000 de pagini folosind culoarea neagra. O umplere completa, adica toate culorile, negru, galben, cyan si magenta costa 100 de lei, si puteti imprima pana la 7000 de pagini color, cernelurile pentru aceasta imprimanta purtand numele de GI-490. Imprimanta suporta atat hartie normala cat si hartie foto. O imprimare a unei fotografii fara margini la dimensiunea de 10cm x 15cm se realizeaza in aproximativ 60 de secunde.

Canon PIXMA G3400 - 1

Calitatea imprimarii este extrem de buna, imaginile fiind clare, cu un contrast foarte bun. Imprimarea foto se poate realiza la o rezolutie maxima de 4800 DPI. Imprimanta este recomandata si pentru birou, aceasta avand suport pentru WiFi. Pe langa compatibilitatea cu PC-ul, aceasta suporta chiar si sistemele de operare mobile, Android, iOS sau Windows, asadar puteti printa sau scana un document prin WiFi direct de pe telefon sau tableta. Viteza de imprimare pentru monocrom este de 8.8 pagini pe minut, iar pentru color Canon Pixma G3400 poate printa cu o viteza de 5 pagini pe minut in format A4. Tava superioara suporta pana la 100 de coli, iar formatele suportate sunt de la A4 (210 x 297 mm) pana la Legal (216 x 356 mm).

Canon PIXMA G3400 - 3

PIXMA G3400 este o imprimanta multifunctionala, asadar avem parte si de un scanner in partea superioara. Scannerul poate fi folosit pe post de copiator fara a fi necesara conectarea la un PC. Viteza de scanare este de 19 secunde pentru o pagina A4, scanarea realizandu-se la o rezolutie de 600 x 1200 DPI. La copiator avem o viteza de 2.5 pagini pe minut, cu posibilitatea de a realiza maxim 21 de copii; copierea este fara margini, asadar documentele vor fi incadrate in pagina dintr-un capat in altul. Per total avem de-a face cu o imprimanta de calitate buna, la un pret de aproximativ 850 LEI.

Zona IT

├Äntotdeauna am avut ├«nclina╚Ťii ÔÇ×renascentisteÔÇŁ: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului ├«n patru p├ón─â la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constant─â. Am ├«nceput s─â configurez sisteme PC pe la sf├ór╚Öitul anilor ÔÇÖ90, ├«nt├ói pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digital─â din Romania. Asta ├«n paralel cu jurnalismul tech, ├«nceput ├«n aceea╚Öi perioad─â, concretizat ├«nt├ói ├«n produc╚Ťii TV, apoi ├«n online.

Articole asemanatoare

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button