RSS PaginaDeMediaHiFi-TVȘtiri ITTECH

Canon EOS R5 poate înregistra în 8K

Chiar în RAW

Canon a prezentat săptămâna aceasta câteva detalii despre noua sa cameră mirrorless full-frame EOS R5, una ce este gândită în principal pentru filmare. Detaliile nu au inclus lucruri precum „când va fi lansată” sau „câte mii de dolari va costa”, dar presupun că acea ultimă parte se poate rezuma la „multe”

Canon EOS R5 este o cameră capabilă să înregistreze video în format 8K, o premieră pentru companie. Reușita este și mai impresionantă pentru că poate înregistra acel 8K intern, la 29.97 de cadre pe secundă. Nu doar asta, dar poate înregistra și în 4K la cam 120 de cadre pe secundă, în format 4:2:2 pe 10 biți HDR, folosind profilul Canon LOG, tot intern. Faptul că are două sloturi pentru carduri de memorie va fi cu siguranță un avantaj.

Camera mai vine și cu suport integrat în corp pentru stabilizare a imaginii pe 5 axe, ceea ce ar trebui să îi ofere destul de multă flexibilitate pentru condiții diverse de filmare.

Cu siguranță Canon EOS R5 va putea să facă și poze, dar nu au fost anunțate detalii despre această componentă camerei. Mai multe informații vor fi anunțate pe parcursul următoarelor luni.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button