TECH

Canon 5D Mark IV a furat startul la Photokina 2016

Canon au furat startul anul acesta lansand mult anticipatul 5D Mark IV inaintea evenimentului de Koln. Si cu privire la acest subiect, va va lamuri chiar Richard Sheperd, omul insarcinat in Europa cu acest segment.

In afara de Canon 5D Mark IV ar trebui mentionat M5, celalat produs proaspat al companiei, un mirror less extrem de performant, despre care insa, parerile au fost impartite. Uni au spus ca este cel mai bun mirror less produs vreodata de Cannon, altii au sustinut ca el vine putin cam prea tarziu.

Urmariti in video-ul de mai jos cum arata Canon 5D Mark IV:

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button