Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Cannon Lake sosește până la sfârșitul anului

/
/
/

Cei care tot speră să aibă motiv să treacă de la procesorul Intel actual la o generație nouă s-ar putea să găsească unul în 2017, fiindcă nu par să mai fie întârzieri pentru Cannon Lake.

Intel a dezvăluit că dificultățile întâlnite la dezvoltarea procesului de producție pe 10 nanometri au fost rezolvate, așa că nu mai există nici un impediment tehnologic pentru realizarea de procesoare și mai compacte ca cele curente.

Cannon Lake va sosi anul acesta, reprezentând o micșorare pentru arhitectura folosită în acest moment la procesoarele Kaby Lake, ce în sine este doar o mică revizie a Skylake. Această micșorare în sine ar trebui să aducă o varietate de avantaje, cum ar fi eficiență energetică mai bună și potențialul de-a genera performanță superioară.

Cannon Lake nu este o arhitectură nouă, pentru asta va trebui să așteptăm Icelake în anul 2018, dacă nu apar alte întârzieri neprevăzute. Procesul de producție pe 10 nanometri va rămâne alături de noi cel puțin până în 2020. Până acum Intel nici măcar nu a dezvăluit publicului larg ce planuri dincolo de anul 2019, când va lansa Tigerlake, optimizarea lui Icelake.

[Bit Tech]

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Linkedin
 • Pinterest

27 Comments

  • POate pe tine te doare. Pe noi nu ne doare nici acolo.
   Marketing mult oameni buni. Nu stiu ce sa mai faca pentru a avea vanzari.

  • Daca tu ai impresia ca au adoptat tactica asta in ideea de a da faliment atunci ce sa ma spun. Nu vor da faliment in viitoru’ apropiat, de ce? Multa lume cumpara pentru simplu fapt ca e ceva nou si ofera un efect de placebo. E ultima generatie, e nou, ofera un plus de comfort ca este mult mai bun si tot tacamu’. Faptu’ ca ei produc de la an la an modele noi nu inseamna ca te si obliga sa le cumperi pe toate. Singura diferenta e ca, ai de unde alege.

 1. Am i5 4690k de 2 ani si il mai tin inca 4. Acum un am firma a dat afara mii de angajati ca sa le reduca salarile de „criza firmei” iar ei scot 2 serii de cpu intr un an,bv intel,o sa aveti vanzari de o sa zapaciti clientii. Respect ivi si sandy,procesoare care si acum tin pasul cu o placa gtx 1070/fury x.

  • Kaby Lake a fost un fel de Broadwell desktop doar ca mai inutil. Cannon Lake este o masura luata in cazul in care Ryzen chiar are performanta uimitoare despre care a tot vorbit AMD.

   Kaby Lake e doar un Skylake cu +-1-2% performanta si -10% consum electric. Sa speram ca nu se poate spune acelasi lucru despre Cannon Lake.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar