PC&Consoles

Candy Crush devine un show televizat

King Media sunt pusi pe lucruri mari, recent anuntand un parteneriat cu CBS si Lionsgate, in urma caruia televiziunea mai devreme numita va produce un show televizat live action bazat pe jocul de succes.

Se pare ca game show-ul este gandit destul de bine, jocul punand echipe de doua persoane si le obliga sa isi foloseasca atat forta bruta, cat si inteligenta, pentru a se intrece in jocuri ce contin tehnologie avansata, dar din nefericire detaliile sunt neclare.

„Suntem mari fani ai Candy Crush si ca multe altii stim senzatia de-a avansa la nivelul urmator”, a declarat Glen Geller, presedinte al CBS Entertainment. Suntem bucurosi sa lucram alaturi de Lionsgate si King pentru adaptarea uneia dintre cele mai populare si distractive francize de jocuri pentru televizor si sa o facem disponibila comunitatii masive de fani pasionati care pot privi si juca in acelasi timp de acasa.”

Suntem usor contrariati de cum si ce vor face acei concurenti, mai ales ca discutam despre o emisiune de divertisment, in care joaca un rol important atat un factor fizic, dar si intelectual. Cum se imbina asta cu jocul de mobile Candy Crush a celor de la King ne depaseste. Dar, cine stie, concepte mai dubioase au avut la baza altceva. Poate avem parte chiar de un nou Iron Man sau American Ninja.

[GameZone]

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button