MORE

Cand vor fi lansate RX 470 si RX 460?

Un nou leak de informatii si-a facut aparitia pe internet care indica data la care ne-am putea astepta sa vedem pe piata celelalte placi video Radeon din seria Polaris.

Conform unei imagini care s-a ivit saptamana aceasta, RX 470 va sosi in ziua de 4 august. Dar mai important de atat, RX 460 era listat cu data de lansare de 28 iulie, adica peste numai doua zile.

rx release date

Videocardz.com a reusit sa confirme ca numai una dintre aceste listari inca mai este valabila. Imaginea are ceva vechime si nu reflecta in totalitate starea curenta a calendarului de lansare pentru placile video Radeon. Asa ca RX 470 este urmatoare placa video Polaris care va fi lansata, in ziua de 4 august, fiind urmata de RX 460 la putin timp dupa. Nu s-a oferit o data mai exacta pentru acest model dedicat segmentului mai low-end.

Conform asteptarilor, aceste placi video ar trebui sa coste aproximativ 150 de dolari/euro si, rexpectiv, 100 de dolari/euro, la care se vor adauga inevitabilele taxe, impozite si marja de profit aditional care variaza de la un magazin la altul. Cu putin noroc, pretul nu va ajunge iarasi spre cel al placilor video dintr-un rang superior, cum s-a intamplat cu RX 480.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button