Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Când Valve a devenit Volvo pentru o lună

/
/
/

Dragii mei, așezați-vă în jurul focului și vă voi povesti despre acea perioadă legendară a istoriei în care DotA 2 a reunit Valve și Volvo, într-un eveniment atât de ridicol încât se putea întâmpla doar pe internet. Aceasta este povestea lui Diretide.


Pe vremea când DotA 2 era încă în beta, Valve a decis să implementeze un eveniment de Halloween, numit Diretide. Acesta venea sub forma unui mod nou de joc, la care cele două echipe adunau dulciuri, iar la un moment, Roshan începea să se plimbe pe hartă, atacând eroii și furându-le bunătățile. Cele două echipe trebuiau apoi să colaboreze pentru a-l doborî pe Roshan.

Era un mod de joc foarte amuzant, așa că publicul se aștepta să îl vadă implementat în fiecare an. Dar în 2013, Valve nu a schițat nici un gest că va implementa acest eveniment. Inițial, nu părea a fi ceva anormal, din moment ce Valve este compus dintr-un grup foarte secretos de indivizi. Însă pe măsură ce timpul trecea, iar data la care Diretide trebuia să fie lansat devenea din ce în ce mai distantă, părea de parcă Valve a uitat de comunitatea sa.

Atunci s-au întâmplat două lucruri. Primul, și cel mai sesizabil, a fost că oriunde de uitai pe internet, dacă exista o secțiune de chat, sau de comentarii, nu conta unde era, putea fi și pagina de Facebook a lui Barack Obama, vedeai numai asta timp de o lună:

༼ つ ◕_◕ ༽つ  GIVE DIRETIDE

Al doilea lucru a fost poreclirea lui Valve ca Volvo, în tradiția internetului de a da nume „internetizate” pentru fiecare lucru. Riot, spre exemplu, este numit acum Rito de comunitate, de fiecare dată când serverele de League of Legends mai pică, sau un erou primește un nerf.

Numai că Volvo este o companie ce există de foarte, foarte mulți ani. Și cum internetul este internetul, fanii jocului făcut de Valve au început să ceară producătorului de mașini să repare DotA, sau „Doto”, cum l-au numit, păstrând tradiția.

Volvo a primit nenumărate cereri, e-mail-uri, mesaje, până și telefoane, prin care erau rugați să repare jocul. Păstrând o atitudine pozitivă, și călcând prin întreaga situație ca printr-un teren minat, Volvo a luat parte la această glumă, și a început să îi tragă pe cei de la Valve de urechi.

VolvoDiretide

În cele din urmă, Valve a lansat ediția din 2013 a Diretide, cu o lună întârziere. Iar Volvo este văzut, în glumă mai mult, ca unul din motivele pentru care DotA 2 a fost astfel reparat.

Iar acum știți toată această poveste ridicolă și lipsită de sens despre ce fac oamenii pe internet când au prea mult timp la dispoziție.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar