TECH

Cand revista Time „faileaza”, internetul „troleaza”!

Time este una din cele mai prestigioase publicaţii din toate… timpurile, fiind cunoscută atât pentru valoarea articolelor postate, dar şi pentru felul în care se prezintă publicului, copertile TIME fiind marcate de-a lungul anilor de fotografii care au mişcat oameni şi au făcut înconjurul lumii.

Din păcate ultimul număr, cel din august, nu este chiar cel mai reuşit, fiind chiar jenant, punandu-l pe fondatorul Oculus într-o poziţie în care nu poţi să îţi dai seama dacă decolează, este în cădere liberă sau nu şi-a luat pastilele.

Lucru pe care internetul l-a observat aproape instant, iar când internetul te observă, înseamnă că este rost de MEME-uri. Şi a curs cu MEME-uri.

Pe Reddit, Twitter, Facebook, numiţi orice canal de comunicare şi o să găsiţi cel puţin un MEME cu Palmer Luckey, fondatorul Oculus în cele mai jenante poziţii şi ipostaze, pentru că dacă ai acces la Photoshop, de ce să nu te distrezi puţin… nu?

Asta s-a şi întâmplat, internetul tăbărând cu mic, cu mare pe coperta, transformând fotografia în cele mai comice şi mai ciudate creaţii pe care le-ai văzut până acum. Cu alte cuvinte, nu Kim Kardasian a „stricat internetul” ci Palmer Luckey! De ce? Pentru că individul… are simţul umorului.

TIME

Si pentru că am petrecut aseară cam 4 ore uitându-ne la editări ale fotografiei originale, le-am pus cap la cap pe cele mai bune dintre ele.

Articole asemanatoare

Back to top button