MORE

Cand pirateria te face de ras in public!!!

Nu pot sa spun ca unii dezvoltatori de jocuri nu au simtul umorului. Unii implementeaza in jocurile lor diverse sistem DRM pentru a starpi pirateria, altii easter egg-uri, altii pur si simplu iti spun ca studioul tau preferat de jocuri a dat faliment din cauza pirateriei.

Totusi, iti trebuie un pic de tupeu prostesc cand intrebi despre un element care iti apare pe ecran si primesti un raspuns care te face de ras in mod public. Un lucru pe care „Dan Hibiki” l-a aflat pe pielea lui.

PiraterieEroarea de mai sus o primesc cei care…au piratat jocul! Un lucru pe care un user care a piratat jocul nu l-a aflat decat prea tarziu, acesta gandindu-se ca a dat peste un easter egg ascuns al jocului sau a descoperit o eroare. Evident, ca orice tanar plin de zel, care printre altele are si un cont de Twitter, s-a apucat sa ii intrebe pe creatorii Skullgirls, Lab Zero Games, ce este cu eroarea respectiva si de unde a aparut. Ce a urmat a fost in egala masura amuzant si trist. skullgirls

Raspunsul creatorilor nu a fost atat de „hard core” pe cat s-ar fi asteptat lumea, acestia dojenind tanarul pirat, si instruind „rebelul” sa-si cumpere jocul. Lab ZeroCeea ce este de laudat si admirat este faptul ca cei de la Lab Zero nu s-au comportat ca alti publisheri mari, precum Ubisoft, EA sau Activision, ba chiar au mai schimbat si cateva idei cu tanarul, in mod surprinzator, afland si ca acesta a dorit „sa incerce mai intai” jocul, avand o copie a acestuia pe PS3, si ca a vrut doar sa il „incerce” si pe PC, sa vada cum se comporta. Acesta a mai adaugat ca nu doreste sa cumpere jocul din magazin, avand in vedere ca nu vrea sa iasa din casa, iar Gamestop Digital nu are o copie a jocului „la raftul” digital. Chiar si asa, discutia a durat ceva, dupa cum puteti vedea mai jos.

Piraterie Jocuri 1 Piraterie Jocuri 2 Piraterie Jocuri 3 Piraterie Jocuri 01 Piraterie Jocuri 8 Piraterie Jocuri 7 Piraterie Jocuri 6 Piraterie Jocuri 5 Piraterie Jocuri 4

Related Articles

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close