Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Cand o gluma de pe 4chan te face sa iti bagi telefonul la microunde!

/
/
/
/
image

Cand o gluma de pe 4chan te face sa iti bagi telefonul la microunde, inseamna esti „subnutrit” intelectual. Cum sa crezi ca daca iti bagi telefonul in cuptorul cu microunde, acesta se va incarca in doar cateva secunde ???!!!

Scuzand introducerea usor „birjareasca” in fata celor mai putin slabi de ingeri, imi este imposibil sa cred ca impart planeta cu asemenea maimute lobotomizate.

Totul a inceput in urma unui post pe deja infamul 4chan, cu postul unui user suficient de talentat incat sa manipuleze o fotografie cat sa arate ca un post oficial Apple, si… a publicat imaginea de mai jos:WaveSerios oameni buni, nici daca Tim Cook aparea pe scena si imi spunea sa imi bag telefonul in cuptorul cu microunde pentru a-l incarca mai repede, nu faceam asta!!! Cat de inapoiat tehnologic sa fii pentru a-ti imagina ca NU o sa iti coaca telefonul de la interior spre exterior? Ei bine, raspuns este simplu. Destul de…! Nu numai ca multi s-au „ars” cu acest post, ba mai mult si-au si postat „inteligenta” pe Tweeter si Facebook, injurand de mama focului pe cei de la Apple, care ar fi sunt vinovati ca… nu functioneaza WAVE-ul!

Mai jos aveti „inception-ul” intregului incident 🙂Wave

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar