GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Cand nu sunt ocupati cu treburile sfinte, preotii se joaca Minecraft

Minecraft are acum un server chiar la Vatican

In luna Septembrie, Parintele Robert Ballecer, care a fost un fost blogger de tehnologie si gazda The Week in Tech, precum si preot catolic, si-a rugat cei 23 de mii de urmaritori de pe Twitter care joc ar fi potrivit pentru a avea cateva servere la Vatican. Avand de ales dintre Minecraft, RUST, Ark si Team Fortress 2, 64% dintre voturi au mers catre clasicul joc de crafting. Asadar, Vatican gazduieste acum nu doar pe Papa, ci si propriul server de Minecraft.

Ideea este de a crea un loc pentru „jucatorii care isi doresc o comunitate mai putin toxica” iar intr-un interviu acordat publicatiei Rome Reports, Ballecer a spus ca:

Poti invita aici oameni care isi doresc sa fie creativi si nu agreeaza comportamentul toxic, pentru a crea un mediu in care oamenii se pot exprima liber si sa cladeasca relatii. Iar partea de relationare este cea mai importanta. Acesta este scopul principal al acestui server.

Serverul de Minecraft de la Vatican este oficial deschis, iar daca doresti sa intrii nu trebuie sa faci nimic special, nici macar o rugaciune, ci doar sa iti setezi clientul de Minecraft sa se conecteze la minecraft.digitaljesuit.com.

PCGamer

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button