MORE

Cand jurnalistii mainstream confunda jocurile cu realitatea!

Ce se intampla cand jurnalistii mainstream confuda jocurile cu realitatea? Ce sa se intample?! Razi cu lacrimi si iti faci cruce cu limba, incerci sa te spanzuri cu firul de la mouse-ul wireless si razi ca apucatul ca n-ai cablu pentru Wi-Fi! Aia se intampla!

RT este unul dintre cele mai respectate posturi de televiziune din lume, si singurul post TV rusesc transmis integral in limba engleza. Acestia au abordat subiecte spinoase precum Anonymus, Snowden sau Pirate Bay dintr-o postura constienta, a unor jurnalisti care chiar inteleg cum functioneaza internetul si care sunt expresiile folosite de catre tineri in online. Totusi, intr-un recent interviu si-au dat singuri cu nuiaua la palma folosind imagini dintr-un joc. Hai sa explic mai pe larg… nu de alta, dar merita!

Intr-un interviu acordat postului, Emmanuel Jal, un fost soldat copil din Sudan, acum Hip-Hop-er, povesteste despre ceea ce a indurat in timpul razboiului si cum dorea sa omoare multi inamici, dar isi dorea si o bicicleta. Cand, dintr-o data, apare pe ecranul Russia Today o imagine din jocul Metal Gear Solid 5 al lui Hideo Kojima, pentru a ilustra cam cum arata un copil soldat. Nu pot sa spun ca nu m-am amuzat teribil si evident cineva a confudat imaginea cu una…reala, dar momentul a fost de-a dreptul delicios. Stai linistit, asculti testimonialul tanarului, si dintr-o data… Metal Gear! Imaginea folosita o puteti vedea mai jos: 

Metal GearCei interesati de materialul complet si testimonialul lui Emmanuel Jal, link-ul il gasiti AICI

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button