GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Când încep marile promoții de pe Steam?

Dacă ați observat în ultima vreme că portofelul vostru stă pitit într-un colț, și nu vă amintiți să îl fi lăsat acolo, ar putea fi pentru că portofelul simte ceva. Ceva ce se apropie. Ceva ce își va face apariția în curând!

Marile promoții de pe Steam își vor face apariția în curând, iar internetul a insistat să dezvăluie din timp când vor începe acestea, pentru a vă da timp să vă pregătiți financiar și sufletește. Până la finalul anului vom fi vizitați de trei mari promoții pe Steam.

Prima dintre ele va sosi în ziua de 29 octombrie, la ora 8 seara (ora locală) și se va încheia în ziua de 1 noiembrie. Această promoție acoperă jocurile înfiorătoare de Halloween, așa că nu este tocmai cea mai amplă cu putință, dar reprezintă o bună ocazie să cumpărați Amnesia pentru a șaptea oară.

Apoi va veni promoția de toamnă, cea mare. Din 21 noiembrie, ora 9:55 seara (ora locală) și până pe 27 noiembrie veți avea la dispoziție un număr imens de reduceri prin care veți înota în căutarea acelui juvaier prețios pe care îl visați de atât de mult timp. Dar dacă veți cheltui prea mulți bani aici, atunci veți rata ce-a de-a treia reducere.

Din 20 decembrie și până pe 3 ianuarie veți avea parte de marea reducere de iarnă de pe Steam, în care veți găsi probabil ce jocuri n-ați apucat să cumpărați în timpul promoției de toamnă. Apoi va fi liniște. Va fi tăcere. Iar biblioteca voastră de Steam va fi plină cu jocuri de care probabil nu vă veți atinge prea curând.

Apoi, în cazul în care Valve nu ne mai pregătește vreo surpriză, mai avem de așteptat până la vară pentru următoarea mare promoție. Până atunci, portofelul își va reveni, va mai uita din ce a pățit, dar în sufletul său tot va rămâne o pată, iar la momentul potrivit, când Valve face din nou cu ochiul, iarăși se va ascunde într-un colț întunecat, sperând ca măcar de această dată să scape.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button