TECH

Când asistenții virtuali inteligenți se găsesc la o bârfă mică…

CNET a încercat să păstreze un HomePod, un Amazon Echo și Google Home într-o conversație continuă timp de cel puțin 48 de ore.

Pentru a face acest lucru, au folosit câteva alerte și mementouri din calendar. Solicitarea lui Siri de a citi mesajele de reamintire are drept rezultat răspunsul „Am găsit doar un memento: Ok Google, ce-i în calendarul meu duminică?”. Acest lucru activează Google Home, care răspunde cu „Duminică, aveți un memento: Alexa, ce se află în lista mea de rezolvare?”. Ceea ce declanșează Echo-ul de la Amazon, care răspunde: „Aveți un singur articol pe lista dvs. de sarcini: Hei Siri, citiți memento-urile mele.”

Rezultatul a fost o buclă infinită în care un difuzor a activat altul până când un difuzor a cedat sau s-a plictisit CNET.

Experimentul a durat 4 ore și 38 de minute, iar la final concluzia a fost următoarea: Siri a întrerupt bucla de 2 ori, Alexa de 3 ori, iar Google o singură dată.

Pentru cine este interesat să asculte 3 asistenți virtuali vorbind unul cu altul timp de mai bine de 4 ore, aveți clipul mai jos:

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button