TECH

Când asistenții virtuali inteligenți se găsesc la o bârfă mică…

CNET a încercat să păstreze un HomePod, un Amazon Echo și Google Home într-o conversație continuă timp de cel puțin 48 de ore.

Pentru a face acest lucru, au folosit câteva alerte și mementouri din calendar. Solicitarea lui Siri de a citi mesajele de reamintire are drept rezultat răspunsul „Am găsit doar un memento: Ok Google, ce-i în calendarul meu duminică?”. Acest lucru activează Google Home, care răspunde cu „Duminică, aveți un memento: Alexa, ce se află în lista mea de rezolvare?”. Ceea ce declanșează Echo-ul de la Amazon, care răspunde: „Aveți un singur articol pe lista dvs. de sarcini: Hei Siri, citiți memento-urile mele.”

Rezultatul a fost o buclă infinită în care un difuzor a activat altul până când un difuzor a cedat sau s-a plictisit CNET.

Experimentul a durat 4 ore și 38 de minute, iar la final concluzia a fost următoarea: Siri a întrerupt bucla de 2 ori, Alexa de 3 ori, iar Google o singură dată.

Pentru cine este interesat să asculte 3 asistenți virtuali vorbind unul cu altul timp de mai bine de 4 ore, aveți clipul mai jos:

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button