GamingRSS PaginaDeMedia

Când ar putea avea loc următoarele Steam Sales?

Steam Sales sunt un secret pe care Valve îl păstrează cu sfințenie. Pentru pasionații de jocuri, reducerile de pe Steam sunt ca Ragnarok-ul la vikingi: încerci să prezici data, însă nu știi exact când se întâmplă.

Într-un weekend, cu o ocazie anume, aniversarea vreunei francize, ziua de naștere a cuiva din rândul unei companii, nu știi când un Publisher Sale sau când Steam Sale lovește. Însă oamenii au încercat să vină cu predicții și cu algoritmi bazați pe ce au găsit ei atunci când au luat ei la puricat reducerile anterioare.

Unii au descoperit ceva. De regulă, un Steam Sale începe în a treia sau a patra joi a lunii respective, cu excepția reducerilor de toamnă și de Black Friday, acelea având loc miercurea.

Exceptând Lunar Sale-ul care tocmai s-a terminat, iată care sunt cu aproximație datele următoarelor Steam Sales:

Steam Spring Sale 2021: pe undeva pe la sfârșitul lui mai, doar că aceasta nu a avut loc în ultimii doi ani;

Steam Summer Sale 2021: sfârșitul lui iunie;

Steam Halloween Sale 2021: sfârșitul lui octombrie;

Steam Black Friday/Autumn Sale 2021: cel mai probabil pe 24 noiembrie;

Steam Winter Sale 2021: decembrie.

Șmecherii și-au dat seama că cele mai bune Steam Sales de pe urma cărora te poți alege cu o pradă generoasă sunt cele de vară și de iarnă, unde dai de discount-uri solide. Ca durată, tot acestea țin cel mai mult, adică două săptămâni, față de restul care durează doar o săptămână. Parcă mă apucă nostalgia la fiecare Winter Sale, care mă lăsa iremediabil cu gaură în ciorapi. Dar hei, am ce să mă joc, iar Crăciunul cu gaming este fericirea mea.

În general este bine să fiți pe fază și în weekend-uri sau spre mijlocul săptămânii. Nu știi niciodată când se pune da un midweek madness sau de un Publisher Sale. N-ai prins jocul preferat atunci când trebuia? Nu-i bai, îl vei găsi aproape garantat redus din nou în câteva luni. Pe calea asta înveți și tu ce e aia răbdare și cumpătare. Iar dacă nu ții să le cumperi nici de la…alte talciocuri care le vând aproape pe nimic, există oricând alternativa aceea care începe cu F și pe care o are tot românul.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button