Știri ITPCRSS PaginaDeMediaTECH

Când apar procesoarele Threadripper 3000?

În curând, dar nu toate

Luna viitoare vor fi anunțate procesoarele pentru stații de lucru din noua generație de la AMD, însă nu pare că vor fi lansate toate în acea perioadă. Conform celor mai noi informații cer circulă acum prin presă, vom avea parte de  lansare împărțită pe mai multe etape.

Primele procesoare ce își vor face apariția ar urma să fie Threadripper 3960X și 3970X. Acestea vor sosi pe 19 noiembrie, aceeași zi în care vor fi disponibile și review-urile de la presa independentă. Tot în acea zi vom primi și o nouă generație de plăci de bază, bazate pe chipset-ul TRX40, AMD alegând de această dată să nu mai împrumute numerotarea celor de la Intel.

Un 3980X a fost zvonit prin ultimele zile, dar nu este prezent în informațiile actuale, și nici plăcile de bază cu chipset TRX80. Există însă Threadripper 3990X. Procesorul de top, ce se așteaptă să vină cu 64 de nuclee, va fi lansat abia în una ianuarie, anul viitor. Așa că dacă vreți ceva cu putere mai mare ca multe servere (prin comparație, unele servere de la sistemul digital de sănătate al țării, ce tot pică, folosesc Itanium), va trebui să mai așteptați o vreme.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button