MORE

Canalul de Youtube Xbox incurca PC-ul cu consolele!

Canalul de Youtube Xbox intra in categoria de hub popular de informatie pe Youtube, mai ales pentru posesorii Xbox One si Xbox 360. Chiar si asa, uneori se mai strecoara cate o greseala. Uneori una mica, alte ori una grosolana, ca de exemplu incercarea de a duce cu zaharelul publicul si de a „demonstra capabilitatile consolei Microsoft”, doar pentru se afla apoi ca este vorba de un gameplay captat… de pe PC!

Nu este nici prima si nici ultima oara cand Microsoft a incercat sa induca in eroare publicul folosind gameplay de pe PC si incercand sa il prezinte ca unul de consola, doar ca de data aceasta internetul a luat atitudine.

Gameplay-ul in cauza este pentru The Witcher 3: Wild Hunt si cu toate ca intreaga interfata este pentru Xbox One, utilizatorii au remarcat un lucru ciudat. Faptul ca intreaga captura ruleaza in 60 de cadre, in timp ce producatorul CD Projekt Red a declarat ca varianta de Xbox One va avea doar 30 de cadre, lucru care a starnit o controversa destul de mare in randul subscriberilor. Poate ca cineva a incurcat borcanele si a postat sau trimis gameplay-ul gresit celor de la Microsoft, motiv pentru care dupa ce valul de plangeri a inceput sa se reverse asupra clipului, Microsoft a adaugat in descrierea clipului urmatoarea fraza: „In-game footage provided by CD Projekt Red, captured on a PC.”

Evident ca eternul razboi console contra PC a inceput in sectiunea de comentarii, ba chiar cativa utilizatori acuzand Microsoft ca incearca sa ii induca in eroare si sa prezinte The Witcher 3: Wild Hunt intr-o lumina favorabila pe platforma lor, anumiti useri chiar facand misto de aspectul „aproape cinematic” al gameplay-ului si de faptul ca Microsoft nu au nevoie de 60 de cadre pentru a vinde console!

Articole asemanatoare

Back to top button