PC&Consoles

Campionatul de For Honor a fost câștigat de un trișor

For Honor nu pare să aibă prea mult noroc. După o lansare lipsită de vlagă, în ciuda promovărilor intense din partea Ubisoft, și o existență dubioasă, plină de probleme, jocul părea de parcă în sfârșit se îndrepta într-o direcție bună, până ce a fost lovit iar de încă un scandal.

La sfârșitul săptămânii trecute, Ubisoft a organizat un turneu pentru For Honor, ce a fost câștigat de un individ numit Jakub Palen. Acesta a reușit să își înfrângă oponentul, deși n-a prea mai jucat For Honor de vreo două săptămâni, bătălia finală fiind neașteptat de simplă pentru el.

De ce? Fiindcă a folosit un mic exploit al jocului ce face atacurile unui personaj imposibil de blocat, dacă sunt folosite în tandem cu deselectarea țintei. Acesta nu este un bug nou, fiind cunoscut de comunitate și raportat de ceva vreme. Iar faptul că cineva a putut să câștige un turneu folosindu-se de el n-a prea stat bine cu o mare parte din comunitatea jocului.

Mulți oameni se simt de parcă tot jocul a devenit o glumă, iar că Ubisoft nu ia în serios problemele evidente. Ce e drept, Ubisoft tinde să facă asta, luându-le un an de zile să implementeze un sistem anti-trișare în Rainbow Six Siege. Exploit-ul cu pricina a fost reparat într-un update care a fost implementat ieri, dar probabil era mai bine dacă era introdus înainte de turneu.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button