PC&Consoles

Campionatul de DotA2 The International pune la bătaie premii în valoare de 23 milioane de dolari

Campionatul internațional de DotA2 este pe cale de a începe. Echipe de pe tot mapamondul se vor lua la întrecere în perioada 7-12 august pentru premii a căror valoare totală atinge suma record de 23 milioane de dolari.

Premiile competiției sunt obținute din vânzarea de Battle Pass-uri. Jucătorii de DotA2 achiziționează acest Battle Pass, și primesc în schimb accesul la o campanie de multiplayer, obiecte în joc, plus alte bunătăți. Din veniturile astfel însumate, 25% sunt rezervate pentru premiile din cadrul The International. Battle Pass-ul de acest an a fost pus în vânzare începând cu luna mai, iar dacă valoarea premiilor este cea anunțată, atunci totalul obținut de Valve din vânzările de Battle Pass au depășit 92 milioane de dolari.

Șansele sunt ca valoarea totală a premiilor să crească în decursul competițiilor, ținând cont că Battle Pass-ul este în continuare la vânzare, mai ales că vizionarea jocului la nivel profesionist ar putea spori în voi cheful de a încinge un meci. Campionatul poate fi urmărit direct din joc, de pe site-ul DotA2, sau pe Twitch. Ceea ce înseamnă că două dintre cele trei modalități de vizionare vă conduc direct spre joc. Inteligentă tactică, Valve!

Valve a depus de asemenea un efort considerabil pentru a atrage și noi spectatori. Un stream dedicat celor nou veniți va oferi analize pe joc ce folosesc termeni și descrieri pe înțelesul începătorilor. Acest aspect ar putea fi vital pentru aducerea unui val nou de jucători, ținând cont că genul MOBA este unul greu de urmărit, mai ales atunci când nu joci. Este greu pentru un neavizat să urmărească ce se întâmplă la un astfel de eveniment, cu atât mai mult la sfârșit să-și mai și dorească să încerce un astfel de joc.

Fondul total de câștiguri este împărțit după cum urmează:
Locurile 16-13: 119.232 dolari
Locurile 12-9: 357.696 dolari
Locurile 8 și 7: 596,159 dolari
Locurile 6 și 5: 1.073.087 dolari
Locul 4: 1.669.246 dolari
Locul 3: 2.503.870 dolari
Locul 2: 3.815.420 dolari
Locul 1: 10.492.406 dolari

Programul competiției îl puteți găsi pe site-ul jocului.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button