Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Campionatul de CS și LoL Intel Extrem Masters va fi transmis în VR

/
/
/

Mai țineți minte când vă uitați la transmisii în direct de la campionate de CS:GO și League of Legends în 2D? Știu, triste vremuri, dar acum o puteți face în VR!

Campionatul Intel Extreme Masters, care se petrece în Oakland între 19 și 20 noiembrie, va fi transmis în realitate virtuală. Probabil vă întrebați cum exact ar putea să funcționeze așa ceva. Ei bine, aveți mai jos o prezentare concretă a conceptului. Veți putea vedea simultan atât jocul din punctul de vedere al jucătorilor, printr-un ecran prezent într-o redare VR meciului.

Sunt câteva lacune în prezentarea de mai sus, cum ar fi îmbinarea inexactă a imaginii în VR, rezultând în unele porțiuni din harta de CS:GO unde pur și simplu nu veți putea vedea ce se întâmplă. Totuși, metoda aceasta de redare a meciurilor este încă la început, cu timpul ar trebui să se remedieze aceste probleme. Stream-ul cu pricina este realizat de ceva numit Sliver.tv, așa că nu îl veți putea găsi tocmai peste tot.

[Gamespot]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar