PC&Consoles

Campania pierdută a lui Left 4 Dead a fost lansată

Dacă ați jucat Left 4 Dead, încercând să vă dați seama cum se leagă povestea celor patru eroi cu anormal de multe degete de la o campanie la alta, probabil ați sesizat lacune.

Simplu spus, unele campanii nu prea aveau un liant între ele, aproape de parcă cei de la Turtle Rock n-au reușit să îngrămădească în Left 4 Dead tot conținutul. Motivul era tocmai acesta, Turtle Rock n-a apucat să îngrămădească tot conținutul în Left 4 Dead, dar cumva Valve tot a decis să îl lanseze și să îl înlocuiască prompt cu Left 4 Dead 2.

Campaniile pierdute au fost adăugate treptat, iar povestea personajelor a fost încheiată, dar tot era ceva lipsă. Astfel avem acum Dam It, campania finală creată de Turtle Rock pentru Left 4 Dead, menită să fie jucată între Dead Air și Blood Harvest.

Dam It nu este 100% completă, campania încă mai având câteva lacune, cum ar fi câteva scripturi care nu funcționează, lipsa câtorva arme și ceva geometrie invizibilă sau coliziuni care lipsesc, dar în cea mai mare parte este jucabilă.

Cei interesați pot descărca campania de aici. Pentru a o instala vor trebui să  dezarhiveze fișierul și să pună VPK-ul rezultat în folderul de Addons al jocului.

[Turtle Rock]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button