Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Campania lui GTA 5 poate fi jucata cooperativ

/
/
/
img

GTA 5 va permite sa preluati controlul a trei personaje diferite, dar numai rand pe rand, nu puteti in vreun moment sa chemati un amic sa va ajute intr-o misiune, fiecare luand rolul altui individ. Cel putin nu puteti face asta in varianta standard, dar pentru asta exista mod-uri.

GTA 5 Multiplayer Co-Op este o modificare a jocului care va permite sa cooperati cu prietenii vostri pentru a completa misiunile jocului, sau pur si simplu pentru a va prosti cu Trevor, Michael si Franklin la un loc.

Instalarea si configurarea sa este un proces ceva mai complicat ca simpla copiere a catorva fisiere. Va trebui sa realizati propriul vostru server, folosind executabilul cu care vine modificarea, si sa editati un fisier XML de setari pentru a pune o parola sau a seta diverse moduri de joc.

Procesul poate ca ar presupune ceva efort, dar daca ati vrut sa jucati in singleplayer cu prietenii vostri, cu siguranta va merita. Aceasta modificare nu afecteaza in vreun fel modul de multiplayer, asa ca nu sunteti in pericol sa va treziti cu suspendarea contului.

GTA 5 Multiplayer Co-Op se afla abia la varianta 0.6, asa ca nu ar trebui sa va asteptati sa fie in totalitate finisat, inca mai are probleme de sincronizare si cateva alte neajunsuri care vor fi remediate cu timpul.

Mai jos puteti vedea un ghid care va arata pas cu pas cum sa creati un server pentru GTA 5 in modul cooperativ.

[GTA5-mods]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar