MORE

Cammy a fost cenzurata in Street Fighter V

In ziua de astazi multe companii doresc sa controleze din ce in ce mai mult internetul si ce flux de informatii apare pe acesta. Avem marile case de muzica si filme care se dau tumba sa nu care cumva sa folosim 5 secunde dintr-un film sau melodie intr-un video fiindca ei vor pierde bani saracutii si dupa dau faliment.

Sa nu uitam tentativa lor de a da jos video-uri unde li se pare lor ca ar contine materiale detinute de ei sau pur si simplu iti dau copyright strike fiindca ei sunt mari si au dreptate, iar tu esti mic si nu ai. Nu mai forbesc de faptul ca la auzul cuvintelor „Free use” e ca si cum ar fi napadit o boala peste ei si trebuie sa scape de ea repede.

Un alt subiect ar fi net neutrality, care reprezinta inca un semn ca unele companii doresc sa aiba un avantaj mai mare fata de altele astfel incat sa creeze un monopol si sa ne purice mai multe accesul la continut.

Bag de seama ca si Capcom a luat-o pe urma cenzurii si a cenzurat-o un pic pe Cammy din Street Fighter V. Mai exact, aceasta cand isi face intrarea in „ring” i se vedea un pic cam mult din fund.

sfv-cammy-censor3[1]

[TOH]

Related Articles

Back to top button