Tech&ITRSS PaginaDeMediaTelefoane

Camerele lui Galaxy S20 Ultra au primit un facelift in designul final

Samsung Galaxy S20 este la o aruncatura de bat iar zvonurile si scurgerile de informatii au ajuns intr-un punct critic. Deja stim cam tot ce trebuie sa stim despre noul flagship de la Samsung dar inaintea lansarii pot aparea mereu schimbari. Este si cazul ansamblului de camere de pe spatele noului Galaxy S20 Ultra, al carui design final a fost dezvaluit. In urma cu cateva zile am vorbit despre doua poze cu un prototip care au ajuns pe mana XDA Developers, insa acum stim cum vor arata camerele noului dispozitiv.

Prima confirmare a venit din partea lui Ishan Agarwal care ne asigura ca designul camerelor va fi ok pana la urma. Acesta este format din patru lentile si un blit LED. Cu siguranta designul acestui intreg ansamblu a fost o provocare pentru Samsung, mai ales ca aspectul reprezinta un factor de multe ori decisiv in alegerea unui smartphone. Poza postata de Ishan confirma ca va arata bine in cele din urma. Comparativ cu dreptunghiul gaurit pe care l-am vazut in ultimele leak-uri, de data aceasta avem parte de o asezare diferita in care trei lentile alaturi de blit sunt incluse intr-un patrat cu colturile rotunjite in timp ce lentila de zoom va fi amplasata dedesubt.

In prima instanta pare o decizie ciudata, insa Samsung atrage in acest mod atentia asupra lentilei telefoto. Se zvoneste ca aceasta va permite un zoom optic 10x impresionant. Lentila ar putea atinge 100x zoom digital, iar aceasta caracteristica este si ea scoasa in evidenta direct pe carcasa telefonului. Aspectul final este unul mult mai usor de digerat decat cel pe care l-am vazut zilele trecute.

Aceasta optiune nu a fost confirmata insa doar de Ishan, astfel alti leakeri chiar au integrat noul design al camerelor in randarile telefoanelor care ne ofera o privire de ansamblu asupra noului Galaxy S20 Ultra.

Nu ne mai desparte foarte mult timp de prezentarea oficiala a telefonului cand vom afla cu exactitate ce si cum arata, insa in acest punct pot spune ca deja designul este mult mai bun decat ce am vazut pana acum si arata a flagship. Galaxy S20 Ultra ar urma sa fie cel mai mare din seria S20, din care mai face parte si Galaxy S20 Plus.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button