Știri ITTECHTelefoane

Camera retractabilă de pe Vivo Nex pare a fi destul de rezistentă

De când a fost prezentat pentru prima dată telefonul Vivo Nex, lumea se tot întreba cam cât de rezistentă ar putea fi camera sa retractabilă. Adică, ce s-ar întâmpla dacă ar fi forțată în lateral? Eh, conform testului de mai jos, pare să aibă destul de multă rezistență.

Sigur, este destul de teatral făcut, dar puteți vedea în clipul demonstrează cum camera este în stare să susțină o greutate de cel puțin 17.5 kilograme, ceea ce tot nu este foarte mult în comparație cu cât spunea Vivo că poate să suporte camera. Ansamblul ar fi în stare să reziste la o greutate de 45 de kilograme aplicată pe suprafața sa, fără a se rupe sau îndoi suficient de mult încât să devină neutilizabilă.

Testul care încă nu văd să fi avut cineva curaj să îl facă până acum este să îl scape fix pe camera extinsă de la o înălțime de un metri și ceva, dar probabil asta se va rezolva de la sine pe măsură ce lumea începe să cumpere acest dispozitiv și să îl scape. La urma urmei, nu există un mediu de testare mai bun ca publicul larg. Văd că a făcut minuni pentru performanța ultimului MacBook Pro.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button