Telefoane

Camera lui iPhone X se comportă asemănător cu o cameră profesională

Sistemul de camere de pe iPhone este de mult timp un favorit al profesioniștilor care caută să captureze imagini video cu platforme mobile, iar iPhone X nu face excepție. În acest an, Apple a implementat pentru iPhone X un teleobiectiv mai rapid cu diafragmă f2.4, care oferă o stabilizare optică dublă a imaginii. O noutate nu numai pentru iPhone X, cât și pentru iPhone 8 și iPhone 8 Plus, este modul de înregistrare video în rezoluție 4K la 60fps, și filmarea cu încetinitorul în 1080p la 240 fps.

Într-un nou videoclip, blogul de fotografie Fstoppers a comparat capabilitățile video îmbunătățite ale lui iPhone X cu cele ale unei camere video profesionale mirrorless, Panasonic GH5. Modelul GH5 este o cameră de 20 megapixeli micro 4/3 la un preț puțin sub 2000 dolari fără un obiectiv. Fstoppers a fost impresionat de rezultate.

Nu numai că iPhone a funcționat admirabil în teste de lumină naturală și înregistrarea cu încetinitorul, dar a fost aproape egal sau a depășit GH5 în ceea ce privește vibrația și contrastul culorilor în numeroase medii.

GH5 a ieșit pe primul loc în ceea ce privește stabilizarea video și capabilitățile de lumină slabă. iPhone-ul a fost de asemenea înfrânt atunci când a fost testată capabilitatea de mărire a unui subiect, trebuind să recurgă la zoom-ul digital după ce limitele teleobiectivului au fost depășite.

Campania de succes „Shot on iPhone” de la Apple a evidențiat în mod constant îmbunătățirea continuă a sistemului de camere de pe iPhone, iar actualizarea din acest an pare să fie încă o dată un salt solid. Comparația completă poate fi urmărită în clipul de mai jos, unde veți putea vedea și câteva fotografii comparative.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Mai sa fie, pe asta de unde ai mai scos? LOL!!! Niciodata un smartphone si un aparat foto nu va filma 100% precum o camera video profesionala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button