Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Camera lui iPhone X se comportă asemănător cu o cameră profesională

/
/
/
img

Sistemul de camere de pe iPhone este de mult timp un favorit al profesioniștilor care caută să captureze imagini video cu platforme mobile, iar iPhone X nu face excepție. În acest an, Apple a implementat pentru iPhone X un teleobiectiv mai rapid cu diafragmă f2.4, care oferă o stabilizare optică dublă a imaginii. O noutate nu numai pentru iPhone X, cât și pentru iPhone 8 și iPhone 8 Plus, este modul de înregistrare video în rezoluție 4K la 60fps, și filmarea cu încetinitorul în 1080p la 240 fps.

Într-un nou videoclip, blogul de fotografie Fstoppers a comparat capabilitățile video îmbunătățite ale lui iPhone X cu cele ale unei camere video profesionale mirrorless, Panasonic GH5. Modelul GH5 este o cameră de 20 megapixeli micro 4/3 la un preț puțin sub 2000 dolari fără un obiectiv. Fstoppers a fost impresionat de rezultate.

Nu numai că iPhone a funcționat admirabil în teste de lumină naturală și înregistrarea cu încetinitorul, dar a fost aproape egal sau a depășit GH5 în ceea ce privește vibrația și contrastul culorilor în numeroase medii.

GH5 a ieșit pe primul loc în ceea ce privește stabilizarea video și capabilitățile de lumină slabă. iPhone-ul a fost de asemenea înfrânt atunci când a fost testată capabilitatea de mărire a unui subiect, trebuind să recurgă la zoom-ul digital după ce limitele teleobiectivului au fost depășite.

Campania de succes „Shot on iPhone” de la Apple a evidențiat în mod constant îmbunătățirea continuă a sistemului de camere de pe iPhone, iar actualizarea din acest an pare să fie încă o dată un salt solid. Comparația completă poate fi urmărită în clipul de mai jos, unde veți putea vedea și câteva fotografii comparative.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

  1. Mai sa fie, pe asta de unde ai mai scos? LOL!!! Niciodata un smartphone si un aparat foto nu va filma 100% precum o camera video profesionala.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar