Știri ITTECHTelefoane

Camera lui Huawei P20 Pro este clasata peste cea a lui iPhone XS Max

iPhone XS Max are un sistem de camere excelent, dar totusi nu este mai bun decât cel oferit de telefonul Huawei P20 Pro. Cel puțin așa rezulta din testarea realizata de DxOMark. Compania a supus cel mai nou și cel mai mare smartphone de la Apple, testului său obișnuit, iar scorul global a fost de 105. Acesta este un rezultat foarte bun, insa nu reușește să atingă nivelul de 109 al lui Huawei P20 Pro.

Deci, rezultatul face ca iPhone XS Max să fie cel de-al doilea cel mai bun smartphone privind captarea imaginilor și filmărilor în clasamentul DxOMark?

Ei bine, pentru început, scorul general se calculează din sub-scorurile pentru fotografii și video, respectiv 100 și respectiv 96. În domeniul fotografie, iPhone XS Max captează imagini extraordinare în lumină puternică, cu rezultate fiabile și consecvente.

Sistemul de focalizare automată se numără printre cele mai bune testate vreodată, în timp ce modul Portrait ofera o izolare foarte bună a subiectului. Imaginile obtinute în aer liber sunt clare, niveluri de detaliu sunt ridicate și culorile plăcute.

Pe de altă parte, performanța zoom-ului lasa loc pentru îmbunătățiri. Este mai bun decât modelul iPhone X de anul trecut, dar obțineți un zgomot al luminantei și mai puține detalii decât ceea ce Huawei P20 Pro și Samsung Galaxy Note 9 sunt capabile să ofere.

Există o subexpunere în imaginile capturate cu bliț și un zgomot de luminanță destul de vizibil în zonele cu lumină slabă și în zonele de umbre ale imaginilor cu contrast ridicat.

Când vine vorba de video, iPhone XS Max se descurcă foarte bine, cu o gamă dinamică largă, culori vii, stabilizare excelentă a imaginii, precum și autofocus rapid și precis. În lumina puternică, obțineți niveluri înalte de detaliu, dar există o scădere semnificativă în această privință la lumină slaba, unde din nou apare zgomotul de luminanță.

Dacă sunteți interesati de întreaga testare DxOMark, indreptati-va atentia către sursa mentionata mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button