RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECHTelefoane

Cam așa e posibil să arate iPhone-ul nou de 6.1 inch

Pe măsură ce suntem mai aproape de lansarea din septembrie a noilor modele de iPhone 2018, vom continua să aflăm mai multe despre ceea ce ne pregătește Apple. Recent, cunoscutul leaker Ben Geskin a pus pe Twitter câteva imagini cu ceea ce pretinde a fi o machetă a modelelor iPhone X Plus de 6,5 inch și a celui LCD de 6,1 inch. Imagini similare au apărut și pe Slash Leaks.

Aceste imagini nu arată prea multe lucruri pe care să nu le fi știut deja despre noile iPhone 2018. După cum puteți vedea, modelul de 6,1 inch are o singură cameră din spate, în timp ce modelul X Plus utilizează o structură cu două camere, similară cu cea a lui iPhone X.

În plus, se spune că iPhone X Plus are un cadru din oțel inoxidabil, în timp ce iPhone 6.1 inch va avea aluminiu, o modalitate de economisire a costurilor. După cum puteți vedea în aceste imagini, iPhone 6.1 inch pare să prezinte margini puțin mai mari decât iPhone X Plus.

Aceste imagini mai arată modelul iPhone X Plus silver și modelul iPhone 6.1 inch space gray. Noua serie de iPhone din acest an ne așteptăm să aducă o nouă opțiune de culoare aurie pentru iPhone X și iPhone X Plus, în timp ce modelul LCD de 6,1 inch este de așteptat să fie disponibil într-o serie de culori, inclusiv galben, portocaliu, albastru și multe altele.

Probabil Apple va prezenta o nouă variantă de iPhone X alături de iPhone X Plus și modelul de 6,1 inch în septembrie. Se pare că iPhone X și iPhone X Plus vor fi disponibile din luna septembrie, în timp ce modelul de 6,1 inch ar putea fi amânat până în octombrie sau noiembrie din cauza problemelor de fabricație.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button