GamingRSS PaginaDeMedia

Call of Duty: WWII este gratuit pentru abonatii PlayStation Plus

Sony a oferit multe jocuri bune de-a lungul timpului abonatilor PlayStation Plus. Franciza Call of Duty nu a fost insa prea des reprezentata. De fapt, o singura data am vazut un CoD oferit gratuit prin acest program. Este vorba de Black Ops III, iar asta s-a intamplat in 2018. Tinand cont de raritatea ocaziei, Sony a facut ceva valva pe social media anuntand gratuitatea lui Call of Duty: WWII pentru abonati in luna iunie. Mai ales dupa ce luna mai a fost o dezamagire pentru multi abonati.

Dupa cum este mentionat si in Tweet, vom afla mai multe detalii spre finalul saptamanii. In mod normal, Sony anunta titlurile PS Plus in ultima miercuri a fiecarei luni. Dupa aceea, jocurile sunt disponibile incepand cu prima zi de marti a lunii urmatoare. Asadar, Call of Duty: WWII a fost o exceptie de la regula din ceva motiv. Poate si datorita faptului ca are un player-base mare si indiferent de calitatea jocurilor, franciza celor de la Activision este un nume important.

Ca veni vorba despre calitate, Call of Duty: WWII a fost primit destul de bine de catre jucatori, mai ales ca aducea o schimbare bine-meritata dupa tampeniile cu jetpack si personaje colorate care au fost jocurile precedente ale seriei. Ca fan vechi al seriei, mi-a parut bine sa vad revenirea la origini cu acest titlu si cred ca merita jucat, chiar daca mai tarziu.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button