GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Call of Duty WWII este foarte ieftin la Humble Monthly Bundle

Și nu este singur

 Humble Monthly Bundle revine, tinde să facă asta în fiecare lună, dar de această dată este suspicios de plină de jocuri Activision. Sigur, nu este prima dată când un joc Activision, chiar și unul Call of Duty apare la această promoție, dar din prima puteți vedea că avem parte de trei jocuri de la marele publisher, ce adesea refuză să vândă jocuri vechi de 15 ani la prețuri normale pentru un joc vechi de 15 ani.

Iar acum, pentru luna noiembrie, avem la Humble Monthly: Bundle Call of Duty WWII, Crash Bandicoot N.Sane Trilogy și  Spyro Reignited Trilogy. Toate la prețul de 12 dolari, pentru care veți mai primi câteva alte jocuri la începutul lunii noiembrie, cele de față fiind ale voastre chiar acum, pe loc.

COD WWII a fost lansat cu doi ani în urmă, dar în termeni de Activision, ar putea la fel de bine să fi fost lansat ieri. Cumulat cu Black Ops 3-ul din luna iunie, pare deja cam suspectă mărinimia companiei. Aproape de parcă tare, tare, cu orice preț ar vrea să genereze profit prin orice mijloc posibil, cel puțin până ce va fi lansat Diablo Immortal în China, și va putea din nou să dea doi bani pe cei care vor să le cumpere jocurile la prețuri mici.

În cazul în care erați curioși ce a mai fost inclus în pachetul de luna trecută, Battletech a fost acompaniat de primul său expansion, de Sonic Mania, Avernum 3, Puss!, Override, Planet alpha și Spiral Scouts.

[Humble Bundle]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button