GamingPC&ConsolesTech&IT

Call of Duty WW2 Multiplayer este momentan gratuit

N-aveți ce juca la sfârșitul acestei săptămâni? Simțiți nevoia să alergați pe undeva prin tranșeele celui de-al doilea război mondial? Eh, puteți combina aceste două lucruri într-unul singur, prin intermediul lui Call of Duty WW2.

Jocul are parte în acest moment de un week-end gratuit pe Steam. Veți avea acces doar la componenta de multiplayer, nu și la campania de singleplayer și nici la orice componentă de zombies ar fi disponibilă în cadrul acestui joc.

Orice progres ați făcut până acum în vreun week-end gratuit anterior a fost păstrat, iar orice altceva veți face zilele acestea se va păstra pentru când veți cumpăra jocul. Call of Duty WW2 are parte și de o reducere de preț în acest moment, costând doar 36 de euro în loc de 60. Până și acel Season Pass este este acum la preț redus.

Aveți timp până pe 22 iulie să îl jucați, iar promoția pare a fi disponibilă doar pe PC. Jocul nu va rămâne atașat de contul vostru după această perioadă decât dacă îl cumpărați. Are 90 de GB, în cazul în care vă gândeați să îl îngrămădiți pe un SSD foarte mic.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button