MobileGaming

Call of Duty Warzone va ajunge și pe telefoane

Chiar azi dimineață vorbeam cu Marinake despre Call of Duty și despre titlurile noastre preferate din franciză. Între timp, gândul mi-a zburat la spin-off-ul Warzone, în curiozitatea mea de a-l încerca. Mai apoi, din lipsă de ocupație la cafea, m-am pus să frig o rundă de CoD Mobile iar întâmplarea face ca lucrurile astea să-mi aducă în față o veste la care orice fan s-ar fi putut aștepta mai devreme sau mai târziu.

Call of Duty Warzone va primi în curând o variantă pentru telefoane, după cum reiese din tweet-ul postat de Activision. Acesta ar fi al doilea joc din franciză adaptat smartphone-urilor, după cunoscutul CoD Mobile din 2019. Nu știm încă data când se va lansa Warzone-ul cu pricina, dar insider-ul Tom Henderson a observat că jocul a fost deja adăugat în Playtest Cloud, o platformă de teste destinată jocurilor mobile, urmând a fi lansat oficial probabil în decursul acestui an.

Call of Duty Warzone va lua fața altor titluri care tot întârzie

Este o veste bună pentru cei familiarizați cu ceea ce publică Activision. Am stat să aștept Diablo Immortal până mi s-au lungit urechile, iar jocul tot nu dă semne de viață. Acum stau după noul joc Warcraft pentru telefoane, și cred că acest Call of Duty: Warzone sigur se va lansa mai devreme pentru a-mi ușura așteptarea. Adaptarea are un mare potențial și odată ce Microsoft va fi completat achiziția lui Activision-Blizzard, gigantul va pompa la foc automat resurse în piața mobile gaming-ului folosindu-se de asset-urile Activision.

Cum poți avea „god mode” pe Call of Duty Warzone fără să trișezi?

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button