GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Call of Duty Warzone readuce la viata nebunia Battle Royale

Modern Warfare ne-a luat pe toti prin surprindere prin readucerea la viata ale unor elemente foarte iubite. De la harti vechi si noi, arme legendare si un multiplayer surprinzator de bun, le are pe toate. De ceva timp insa, circula zvonuri despre un nou mod de Battle Royale, iar acum este aici. Call of Duty Warzone nu este doar un mod, ci un joc de sine statator, complet gratuit.

Call of Duty Warzone este un battle royale care are la baza doua moduri de joc. Modul deja clasic in care ultimul in viata castiga si Plunder. Primul este bazat pe reteta clasica BR, de aceasta data cu 150 de jucatori pe o harta imensa si cu o serie de noutati care va vor lua prin surprindere. Cel de-al doilea mod este goana dupa cash. Castiga cine strange mai mult, scapa cine poate!

Call of Duty Warzone

Call of Duty Warzone este gratuit pentru toata lumea, inclusiv pentru cei care nu detin Modern Warfare. Progresul si toate obiectele cosmetice deblocate in Warzone vor fi disponibile si in jocul complet, cand si daca jucatorii aleg sa-l cumpere.

Cei care au deja jocul, vor beneficia in Warzone de toate armele, operatorii si obiectele cosmetice deja deblocate, inclusiv cele din Battle Pass. De asemenea, progresul este unificat, astfel incat toata experienta adunata in Warzone va contribui la cresterea in nivel a jucatorului.

Warzone va fi disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One si PC si va beneficia de cross-play intre toate platformele. In acest fel, indiferent de platforma pe care joaca prietenii tai, veti fi mereu conectati. Cei care detin jocul vor observa ca modul care pana acum era blocat in meniul principal, a devenit acum Warzone. Cei care nu detin jocul, vor trebui sa descarce noul free-to-play prin intermediul platformei preferate.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button