Gaming

Ce a fost și ce a ajuns Call of Duty – Godzilla și King Kong ajung în Warzone

După ce sărbătoarea de 20 aprilie ni l-a adus în Call of Duty Warzone pe Snoop Dogg, iată că dezvoltatorilor le-a venit o altă idee creață pe care o vor implementa în spin-off-ul battle-royale. Cum s-a ajuns de la războaiele în tranșee la războaie în care apar personaje din pop culture și rapperi, n-am nicio idee, iar acum cireașa de pe tort este reprezentată de apariția lui King Kong și Godzilla.

Evenimentul va fi intitluat Operation Monarch și va fi introdus luna viitoare, pe 11 mai. Operațiunea cu pricina este momentan un mister, dar dacă Monarch va păstra tradiția, există șansele ca participanții la eveniment să nu facă nimic altceva în afară de a se uita cum cei doi monștri se bat în curtea școlii. Alături de Monarch vor fi pregătite și niște chestii suplimentare pentru Warzone: points of interest noi, un perk adițional, o hartă nouă și întoarcerea modului Iron Trials.

Warzone versus filme kaiju

Operation Monarch le va oferi jucătorilor și trei bundle-uri premium inspirate de popularitatea lui King Kong, Godzilla și Mechagodzilla. Din păcate, ele nu te vor transforma propriu-zis în monștrii cu pricina, ci îți vor da un look de hibrid om-șopâlă-maimuță, ceva de genul și hai să zic că ele nu arată chiar atât de rău. Odată cu Operation Monarch putem observa că Warzone pare să aibă parte de tot mai puțin conținut lunar, dar există și un motiv destul de serios. Infinity Ward s-a apucat, deci, să lucreze la un sequel pentru Warzone, doar că acesta va fi construit de la zero în motorul grafic cel nou care va pune bazele următorului Call of Duty.

Call of Duty Warzone

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button