GamingRSS PaginaDeMedia

Demo-ul pentru Call of Duty Vanguard va fi gratuit pentru posesorii de PlayStation

Odată cu noul Call of Duty Vanguard, ne vom întoarce în tranșeele din cel de-al Doilea Război Mondial, însă puțin mai devreme decât am crede. Chiar dacă jocul se va concentra mai mult pe aspectul narativ, Sledgehammer Games nu au ignorat componenta multiplayer.

Dezvoltatorii au anunțat faptul că Vanguard va include un nou mod multiplayer, intitulat Champion Hill. Este un mod cu influențe de deathmatch care se întinde pe mai multe hărți și care va include un sistem tactic unde jucătorii vor fi echipați cu mai multe vieți, în echipe de câte 2 sau 3.

Fiecare jucător începe cu același echipament, însă îl va putea îmbunătăți colectând resursele (Cash) împrăștiate de-a lungul hărții. Champion Hill se va desfășura pe o hartă imensă, împărțită în cinci secțiuni. Acestea sunt caracterizate de o zonă centrală (Buy Station Area) și patru câmpuri de luptă pentru fiecare rundă: Airstrip, Trainyard, Market și Courtyard.

Când o să ne jucăm gratuit Call of Duty Vanguard?

Oricine dorește să încerce modul de joc va putea participa în viitorul apropiat, însă posesorii de console sunt momentan cei mai avantajați. Deținătorii unui PlayStation 4 sau PlayStation 5 sunt invitați să participe gratuit la un demo alpha pentru Call of Duty Vanguard weekend-ul acesta (27-29 august). Aceștia vor avea parte și de mai mult conținut, în vreme ce posesorii de alte console vor fi nevoiți să dea pre-order jocului mai întâi.

Cei care nu au la purtător un PS4 sau un PS5 dar doresc să vadă cu se se mănâncă noul Call of Duty Vanguard vor avea ocazia să se alăture unei sesiuni beta luna viitoare. Un open beta universal valabil va invita jucătorii de pe diverse platforme să încerce Vanguard în perioada 18-20 septembrie.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button