GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Call of Duty Modern Warfare va avea suport pentru NVIDIA Ansel si Highlights

Call of Duty Modern Warfare va avea suport pentru NVIDIA Ansel si NVIDIA Highlights inca din ziua lansarii. Jocul va mai beneficia si de tehnologia ray tracing real-time si NVIDIA Adaptive Shading. Colegul nostru Iulian a postat zilele trecute si cerintele pe care va trebui sa le indepliniti pentru a putea juca cel mai nou titlu al francizei.

Impreuna cu acest titlu, NVIDIA le ofera gamerilor noi modalitati prin care isi pot imbunatati experienta de joc, prin intermediul unor unelte care permit utilizatorilor sa interactioneze in noi moduri cu titlurile lor preferate. Doua dintre aceste unelte vor fi disponibile in Call of Duty Modern Warfare: Ansel si Highlights.

Ansel este o unealta de captura foto extrem de performanta care le permite gamerilor sa captureze imagini spectaculoase din timpul jocului. Acestea pot fi editate prin diferite filtre inainte sa fie distribuite pe canalele de social media, forumuri sau pe website-ul dedicat Shot with GeForce. Pe de alta parte, NVIDIA Highlights captureaza automat momentele cheie din jocurile multiplayer. Fisierele pot fi mai apoi partajate cu usurinta in mediul online.

Grafica din Call of Duty Modern Warfare atinge un nou apogeu

NVIDIA este partener oficial pentru varianta de PC a Call of Duty Modern Warfare. In acest context, NVIDIA lucreaza cot la cot cu Activision si Infinity Ward pentru a duce grafica din cel mai nou joc al francizei la un alt nivel. Cele trei companii lucreaza impreuna pentru a implementa ray tracing real-time, NVIDIA Adaptive Shading, NVIDIA Ansel si NVIDIA Highlights.

Call of Duty Modern Warfare se va lansa pe data de 25 Octombrie pe PC, PS4 si Xbox One.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button