GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Call of Duty Modern Warfare va ocupa mai putin spatiu de stocare!

In sfarsit...

Call of Duty Modern Warfare de anul trecut este cu siguranta un joc bun si popular. Daca a ramas insa recunoscut pentru ceva, cu siguranta este vorba despre dimensiunea sa imensa. Ba chiar este atat de mare incat nu mai incape pe un SSD de 256GB. Asta urmeaza insa sa se schimbe, intrucat patch-ul cu versiunea 1.28 va include o solutie pentru aceasta problema.

Noua actualizare (1.28) pentru va fi lansata in seara aceasta si te va lasa sa eliberezi din spatiul ocupat de joc. De acum inainte vei putea sa instalezi doar modurile de joc pe care esti activ. Asta inseamna ca daca ai terminat campania, o poti sterge din PC si sa pastrezi doar Warzone sau componenta multiplayer. Anuntul a venit direct de la Paul Haile, Production Director in cadrul proiectului.

In ziua lansarii, Call of Duty Modern Warfare ocupa 175GB ceea ce deja era impresionant. Dar cu timpul, a evoluat si a ajuns la peste 250GB cu tot cu installer. Asta a deranjat foarte multi utilizatori care s-au trezit in fata unei alegeri grele. Fie renunta la joc, fie sacrifica o gramada de spatiu de stocare. In mod normal ai fi putut alege ce elemente ale jocului sa instalezi, doar de n-ar fi facut trecerea de la Steam la tampenia aia de Battle.net. Mai adaugi si problemele cu viteza de descarcare si castigi o experienta foarte frustranta care a reusit sa indeparteze multi jucatori. In aceste conditii, actualizarea din seara aceasta va fi foarte importanta pentru jucatorii de Modern Warfare.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button