GamingPC&ConsolesTech&IT

Call of Duty: Modern Warfare va beneficia de suport pentru Direct X Raytracing cu ajutorul plăcilor grafice NVIDIA GeForce RTX

NVIDIA este începând de astăzi partenerul oficial a versiunii pentru PC a jocului Call of Duty®: Modern Warfare®, unul din cele mai așteptate titluri din 2019, care va fi lansat pe 25 octombrie.

NVIDIA lucrează cu dezvoltatorii de la Infinity Ward pentru a integra tehnologiile DirectX Raytracing (DXR) în timp real și NVIDIA® Adaptive shading în versiunea de PC a jocului Modern Warfare.

“Call of Duty: Modern Warfare va seta noi standarde pentru gameri”, declară Matt Wuebbling, head of GeForce marketing la NVIDIA. “Echipa noastră de ingineri a lucrat îndeaproape cu Infinity Ward pentru a implementa tehnologiile NVIDIA RTX, care oferă efecte realiste și spectaculoase în Modern Warfare.

Cel mai cunoscut joc al seriei Call of Duty va reveni cu o experiență nouă, recreată în totalitate. Lansat de Activision și dezvoltat de Infinity Ward, versiunea pentru PC a jocului Call of Duty: Modern Warfare se va lansa pe platforma Battle.net de la Blizzard. Modern Warfare dispune de o poveste superbă în modul single player, un multiplayer plin de acțiune și un mod nou de joc co-op.

“Am folosit plăcile grafice NVIDIA în munca noastră, fapt ce ne-a ajutat foarte mult în dezvoltarea versiunii pentru PC a jocului Modern Warfare,” declară Dave Stohl, co-studio head la Infinity Ward. “Am integrat caracteristicile tehnologiei RTX, precum ray tracing și adaptive shading fără prea mult efort. A fost o adiție grozavă la tehnologia noastră deja existentă și de-abia așteptăm ca fanii jocului să poată trăi experiența.

Creatorii de conținut și dezvoltatorii de jocuri pot folosi efectele DXR pentru a randa conținutul în timp real, generând o grafică realistă. DXR folosește tehnologia scalabilă ray tracing și poate rula pe plăcile grafice NVIDIA cu arhitectura Turing, Volta și Pascal.

NVIDIA Adaptive Shading este o nouă tehnologie avansată de redare a umbrelor, care permite dezvoltatorilor de jocuri să îmbunătățească performanțele și să obțină o grafică fidelă în timp real, lucru imposibil până în acest moment. Ajustând rata în care porțiunile din ecran sunt umbrite, tehnologia reduce efortul depus de placa grafică, îmbunătățind astfel performanțele fără a deteriora calitatea imaginii.

Mai multe detalii despre Call of Duty: Modern Warfare cu ray tracing sunt disponibile aici: https://nvidianews.nvidia.com/news/call-of-duty-modern-warfare-to-support-directx-raytracing-on-pc-powered-by-nvidia-geforce-rtx

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button