PC&Consoles

Robert Bowling, un fost angajat Activision spune fanilor sa astepte editia standalone a lui Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Au cam apus vremurile de glorie ale seriei Call of Duty, CoD-ul de pe vremuri fiind inlocuit cu noi si noi smecherii sa atraga noi jucatori, fiind alterat in puncte cheie pentru a aduce noi clienti.

Asa am primit perk-uri si killstreak-uri, arme variate si double jump. Acum… suntem in spatiu, iar Robert Bowling, fostul Creative Strategist si Community Manager se pare ca a cam strambat din nas la noul model de business.

Pentru multi, Bowling este „stealth clown”, este tipul cu care discutai cand aveai o problema cu un joc CoD si individul care a creat o punte reala intre fani si echipa de dezvoltare, Bowling devenind extrem de popular, dar si iubit, de comunitatea de jucatori Call of Duty.

Bowling a plecat in 2012 de la Infiniy Ward, invocand diferente profesionale, dar despartirea a fost de domeniu public, comunitatea fiind constienta de faptul ca acesta pleaca datorita directiei in care seria Call of Duty se indrepta.

Fostul CM Call of Duty s-a trezit cu o groaza de fani care s-au plans de practicile dubioase, sa nu spunem malitioase si anti-consumator, pe care Activision le-a practicat cu Infinite Warfare si Modern Warfare Remastered. Multi se simt tradati de serie, acestia cerand sa cumpere separat Modern Warfare Remastered, fara sa fie nevoiti sa plateasca aproape 80 de euro, fara un cent pentru a accesa continutul. Multi fani s-au plans de faptul ca Infinite Warfare este un joc inferior primului Modern Warfare si nu doresc sa plateasca in plus pentru a putea juca un titlu clasic, Activision in esenta tinand ostatic acest bonus.

Fanii cu state vechi in serie (si acest redactor) asteapta ca Modern Warfare Remastered sa fie lansat ca un joc standalone, iar Bowling se pare ca sustine aceasta idee, ba mai mult, da dreptate fanilor si ii incurajeaza pe Twitter. Acesta a raspuns cu privinta la cei care aleg sa nu cumpere Infinite Warfare, pentru a achizitiona Modern Warfare Remastered atunci cand acesta va aparea standalone.

 

Bowling a oferit si cateva ponturi se pare:

 

Este foarte probabil ca Activision sa aleaga sa aduca intr-un final legendarul titlu ca o varianta standalone, dar inca nimeni nu stie cand … sau daca! Trebuie luat in considerare faptul ca drepturile de autor apartin Activision, iar daca publisher-ul nu doreste publicarea ca un titlu standalone, ci doar ca un pre-order bonus sau orice altceva, atunci publicul nu poate face nimic in privinta asta. Pe de alta parte… asa omori un joc. Prefacandu-te ca nu exista o comunitate activa!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button