PC&Consoles

Call of Duty: Modern Warfare Remastered -Cerințe de sistem

Cum trece veacul, cu 9 ani în urmă pentru a juca Modern Warfare era suficient un amărât de Athlon 64 cu 512MB de RAM și un 6600LE. Dar pentru varianta nouă și remasterizată, ai nevoie de un PC ceva mai potent.

Dacă vrei să te aventurezi din nou prin misiunile jocului care a reclădit Call of Duty în monstruozitatea pe care o știm acum, îți va trebui un sistem echipat cu cel puțin:

  • OS: Windows 7/8/8.1/10 pe 64 biți
  • CPU: Intel Core i3-530 @ 2.93GHz sau Phenom II X4 810 @ 2.8GHz
  • RAM: 6GB
  • Video: GeForce GTS 450 sau Radeon HD 7850 cu 1GB de memorie video
  • HDD: 55GB

Probabil sesizați o discrepanță masivă la partea de plăci video, dar chiar așa scrie pe pagina de suport de la Activision. Pentru ceva context, un Radeon HD 7850 este o placă video decentă, care și acum mai are ceva vlagă, fiind revândută sub diverse nume până la seria 300. Un GTS 450 este o atrocitate de pe vremea când Nvidia nu înțelegea cum să facă plăci video. HD 7850 este de mai bine de două ori mai puternică decât GTS 450 Desigur, GTX 450 putea rula primul Modern Warfare pe 1920×1200 la 60 de cadre pe secundă, dar probabil nu va putea face același lucru la detaliu maxim cu varianta cea nouă. Ca punct de referință, cel mai apropiat lucru de un HD 7850, un HD 5850, tindea spre 100 de cadre pe secundă la aceeași rezoluție.

Fie este vorba de o eroare, și trebuia să fie acolo un GTX 750,  sau măcar un HD 7750 (sau mai realistic un HD 5770), fie ceva foarte putred se întâmplă cu optimizarea jocului. Varianta remasterizată a lui Modern Warfare va fi disponibilă în ediția specială a lui Infinite Warfare de luna viitoare.

[Activision]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

4 comentarii

  1. Probabil jocul este facut doar pentru cei care au placi video nvidia. Se demonstreaza inca o data ca amd este dat la o parte de producatorii de jocuri. Banul asta a stricat de tot mintile omenirii.

  2. Da, este foarte optimizat, doar pentru nvidia se pare. Toti cei care detin placi video amd, ar trebui sa le arunce si sa cumpere repejor o placa video de la verzi, asta pentru a putea juca acest serial numit ,,Call Of Duty Modern Warfare”. Se duce pe rapa omenirea asta de la atatia bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button