Gaming

Call of Duty: Modern Warfare II se va lansa pe 28 octombrie

Open beta ar putea avea loc întâi pe PS4 și PS5

Continuarea reboot-ului din 2019 are acum o dată oficială de lansare, după ce Activision Blizzard a publicat un reveal menit să evidențieze o parte din artwork-ul jocului. Nu avem parte de prezentarea unui gameplay, ci ni se oferă o privire fugară asupra unora dintre personajele pe care le vom regăsi în Call of Duty: Modern Warfare II: ohn “Soap” MacTavish, Simon “Ghost” Riley, Captain John Price, Kyle “Gaz” Garrick și Alejandro Vargas.

O prezentare a gameplay-ului nu este totuși scoasă din ecuație. În clipul de ieri se regăsește înscrisul J-8-22, fapt care indică dezvăluirea altor detalii destul de curând, mai exact pe data de 8 iunie. Interesant, în jurul acestei perioade vor avea loc și showcase-urile de la Summer Games Fest și de la Xbox și Bethesda. Bine, asta în cazul în care voiai neapărat să vezi cum e gameplay-ul celui de-al nouăsprezecelea joc din seria Call of Duty. Cu siguranță va fi ceva pur și simplu nemaiîntâlnit! (ha, ha).

Modern Warfare II va fi dezvoltat de Infinity Ward, același nume care lucrează de zor la Call of Duty Warzone 2. Ambele jocuri vor beneficia de un motor grafic nou, dar aș fi preferat să se renunțe la sequel-ul unui battle-royale care începe să-și piardă rapid din popularitate. Franciza Call of Duty, implicit Activision, este în mari pierderi, jocurile din serie fiind părăsite de zeci de milioane de utilizatori. Sper ca lucrurile să se rezolve odată ce Microsoft va intra în forță și va curăța bine pânzele de păianjen și praful de pe schemele de organizare ale dezvoltatorilor. Da, e posibil să nu mai avem un titlu CoD nou-nouț în 2023, dar e și asta o parte bună.

Unele zvonuri și informații spun că accesul la sesiunea open beta pentru Modern Warfare II va fi oferit prima oară jucătorilor de pe PlayStation 4 și PlayStation 5. Pe Twitter, CharlieIntel a oferit câteva detalii cu privire le edițiile în care va fi lansat noul Call of Duty. Vor exista trei variante: standard, cross-gen și Vault Edition. Cele două din urmă vor oferi acces la open beta-ul pe PS4 și PS5, cu Vault Edition punând la dispoziție și mai multe bonusuri in-game.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button