GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaTech&IT

Call of Duty Modern Warfare a fost anunțat… din nou

Bine ați revenit în anul 2007, când lumea se săturaseră de jocuri despre al doilea război mondial și ardea de nerăbdare să încerce ceva nou, ceva mai modern. Call of Duty Modern Warfare, să fiu mai exact.

Un sentiment copleșitor de Deja Vu ne-a lovit astăzi, fiindcă Activision a dezvăluit tocmai Call of Duty Modern Warfare, un joc fără nici un număr în zare, dar cu un titlu ce cu siguranță va strânge numere multe la vânzări. Avem parte de un reboot complet al micro-cosmosului Modern Warfare, așa că vă puteți aștepta la apariția câtorva personaje clasice și posibil la călcarea iarăși pe câteva din aceleași drumuri.

După cum sugerează acest nume, jocul vă pune iarăși în rolul unui soldat ce luptă împotriva terorismului, alături de bătrânul căpitan Price și mustața sa. Însă campania de singleplayer nu se va rezuma la doar un personaj, după cum făceau multe jocuri ale seriei. Veți mai juca și în rolul unei luptătoare rebele ce va trebui să se folosească de tehnologie rudimentară și de tactici de gherilă pentru a învinge.

Campania promite să fie ceva mai puțin bombastică decât cea a ultimelor jocuri din serie, și mai incomodă, cu nuanțe de gri în moralitatea sa, mai în ton cu primul Modern Warfare. De asemenea, vă puteți aștepta la foarte mult entuziasm când vine vorba de redarea autentică a armelor de foc.

Cât despre multiplayer, Infinity Ward promite că va exista unul, atât cu un mod clasic competitiv, cât și cu un mod cooperativ cu totul nou.

Call of Duty Modern Warfare va fi lansat în ziua de 25 octombrie. Pentru mai multe detalii probabil va trebui să așteptați să înceapă E3.

[Ars Technica]

 

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button