GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered si-a facut iarasi aparitia pe net

Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered este deja inevitabil si a iesit iarasi la suprafata pe internet. De data aceasta, jocul si-a facut aparitia pe site-ul Comitetului de Clasificare si Administrare a Jocurilor din Coreea de Sud.

Pe data de 26 Februarie, Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered a primit rating-ul de 18+ (multumim din nou reddit), dar nu este neaparat o indicatie ca va aparea foarte curand. Jocul si-a facut aparitia si pe lista de rating-uri de la PEGI acum mai bine de un an, ca mai apoi sa dispara subit.

Se zvonea ca remasterul va fi lansat in anul 2018, in timp ce rating-ul PEGI mentiona luna Februarie a anului 2019. Noul rating nu mentioneaza data de lansare. In caz ca si aceasta postare va disparea, la fel ca si cea de pe PEGI, mai jos este un screenshot al paginii traduse in engleza.

Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered Korea Rating
Multumiri PC Gamer pentru screenshot

Acest rating este doar pentru campania jocului, insa multiplayer-ul va reveni si el cu siguranta. Pe langa aceste rating-uri, nu avem detalii despre joc. Daca va fi lansat anul acesta insa, ar trebui sa primim informatii destul de curand. De departe, Modern Warfare 2 a fost jocul meu preferat din intreaga franciza si o sa revin cu drag la el, dar sper din suflet sa nu fie stricat la fel ca si remasterizarea primului Modern Warfare care a fost dezastruoasa.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button