MORE

Call of Duty Modern Warfare 2 pare că va primi o variantă Remastered

În urmă cu puțini ani, Activision a lansat o variantă reconstruită a lui Modern Warfare. Din păcate, nu putea fi cumpărat pe cont propriu, ci era împachetat într-o ediție specială a unui alt joc din seria Call of Duty, pe care nu toată lumea a vrut să îl cumpere doar pentru a putea rejuca nivelul ăla cu nucleara din ultimul CoD universal considerat a fi grozav.

Activision are ocazia să încerce din nou, deoarece se pare că lucrează la o variantă remasterizată a lui Modern Warfare 2. Listarea jocului și-a făcut apariția în baza de date a PEGI, și a dispărut rapid după ce lumea i-a observat existența. Listarea era pentru campania de singleplayer a jocului, dar probabil va fi și un mod de multiplayer pe undeva pe acolo. Nu de alta, dar campania lui Modern Warfare 2, pe lângă faptul că avea o durată de cam 4 ore, era cam… să zicem că măcar avea un multiplayer bun.

Listarea indica data de 28 februarie 2019, care din câte vă puteți da seama a trecut deja, dar foarte probabil jocul va sosi anul acesta. Nu de alta, dar se împlinesc 10 ani de când a fost lansat inițial. Poate îl vom vedea în preajma E3-ului.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button