GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Call of Duty Mobile va fi jucabil pe PC cu mouse si tastatura

Call of Duty Mobile este o versiune free-to-play a celebrei francize CoD care se bazeaza pe doua moduri. Un battle pass si un mod de battle royale. Acesta va fi lansat pe data de 1 Octombrie si nu vei fi obligat sa il joci doar pe telefon sau tableta.

Emulatorul de Android, GameLoop, promite sa ofere suport pentru mouse si tastatura si va include „exclusive key mapping” cand Call of Duty Mobile va fi lansat oficial. Ramane insa sa vedem daca jocul va intelege ca folosesti un emulator si joci de fapt pe un PC, astfel sa te conecteze la servere dedicate impotriva altor jucatori care folosesc emulatoare, la fel cum este cazul si cu PUBG Mobile.

Nu cred ca cerintele de sistem vor fi neaparat mari, astfel acest titlu ar putea deveni o alternativa comoda pentru fanii francizei Call of Duty care folosesc inca un laptop mai vechi sau un PC slab.

PCGamer

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button