GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Call of Duty Mobile primeste un update de Halloween

De cativa ani, este deja o traditie ca luna Octombrie sa gazduiasca evenimente in-game cu tema Halloween si sa introduca iteme speciale care sarbatoresc aceasta ocazie. Este randul lui Call of Duty Mobile de aceasta data, si dat fiind succesul de care s-a bucurat acest titlu inca din primele zile, era o ocazie imposibil de ratat. Activision va introduce continut special in joc, iar mai multe detalii vor aparea astazi pe blogul companiei.

Update-ul Call of Duty Mobile de Halloween este deja disponibil pentru download si introduce o gramada de continut, iar jucatorii vor trebui sa descarce 83.14MB in plus pe dispozitivele lor. Pentru a descarca noua actualizare, doar lansati jocul si veti fi rugati sa descarcati noua versiune. Potrivit unor rapoarte recente, Activision testeaza si suportul pentru controllere de PlayStation 4 si Xbox One, urmand ca acesta sa fie introdus mai tarziu.

Potrivit GamesRadar, update-ul October Halloween pentru Call of Duty Mobile include urmatoarele:

  • Battle Crate si un card de XP pentru o arma epica (500XP) doar pentru descarcarea update-ului
  • O arma gratuita la log-in
  • Teme si muzica in-game
  • O harta special decorata pentru Halloween
  • Un nou skill de operator
  • Modul Hard Point introdus pentru o perioada limitata
  • Un nou chip pentru battle royale: Airborne
  • Skin-uri noi pentru arme, iteme si operatori
  • Score-streak ce iti ofera un cocktail molotov

Printre aceste schimbari si adaugiri este inclusa si o versiune speciala a harti Standoff din Call of Duty Black Ops 2, decorata special pentru Halloween. Noua harta este disponibila pentru modurile Deathmatch, Search and Destroy si Domination. In plus, Call of Duty Mobile are noi animatii de Halloween in meniuri, alaturi de cateva mici schimbari pe partea de balans a jocului pentru a imbunatati gameplay-ul, incluzand chiar si o reducere a damage-ului in lupte close-range pentru Type 25, iar acuratetea in momentul in care tragi fara sa pui tinta a fost ajustata.

KitGuru

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button