GamingMobileTech&IT

Call of Duty: Mobile a fost anunțat pentru Android și iOS

Activision aduce un nou joc Call of Duty pe dispozitivele mobile, iar primul trailer pentru acesta a devenit recent disponibil online. Jocul, care pare a fi pur și simplu intitulat Call of Duty: Mobile, este un joc gratuit ce promite „acțiune intensă și adrenalină în stil Call of Duty cu tine oriunde te duci„.

Jocul oferă mai multe moduri de joc pe mai multe hărți diferite, inclusiv pe cele populare precum Nuketown și Crash. Potrivit Activision, jocul este „optimizat pentru mobil„, dar nu este foarte clar ce înseamnă asta în practică. La sfârșitul videoclipului, se pare că Activision tachinează un mod de battle royale, dar nu este confirmat în această etapă.

Call of Duty: Mobile include, de asemenea, arme și personaje din jocurile Call of Duty, inclusiv din seriile Black Ops și Modern Warfare. Cu toate acestea, este descris ca un joc independent, care nu este direct conectat la orice titlu lansat anterior.

Activision face Call of Duty: Mobile având ca target telefoanele high-end, dar studioul lucrează, de asemenea, pentru ca acesta să fie „accesibil în mare măsură pentru cât mai multe alte dispozitive.

Call of Duty: Mobile vine pe Android și iOS și vă puteți preînregistra acum. Înscrierea vă oferă acces la oportunitatea de a câștiga recompense în joc și de a afla despre viitoarele beta teste, care urmează să înceapă în cursul acestui an.

Anul trecut, Activision a anunțat un nou joc de mobil Call of Duty pentru China, care se dezvolta alături de Tencent. Acesta este același joc, dezvoltat de studioul lui Tencent, Timi, dar acum este extins în alte regiuni precum America de Nord, America de Sud, Europa și alte locuri.

Call of Duty: Mobile nu este singurul titlu Call of Duty care va sosi în acest an. Episodul principal al seriei este pe drum și este de așteptat să aibă un mod de campanie, ceea ce ar fi o surpriză, din moment ce acesta a lipsit din Black Ops 4. Jocul se zvonește a fi Call of Duty: Modern Warfare 4, dezvoltat de Infinity Ward, dar acest lucru nu este confirmat.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button