PC&Consoles

Call of Duty Infinite Warfare poate fi jucat gratuit în week-end

Vreți să jucați ceva de multiplayer la sfârșitul acestei săptămâni? Atunci puteți încerca ceva relativ nou, fiindcă Infinite Warfare este acum gratuit pe Steam.

Nu tot jocul, desigur, ci modul său de multiplayer, partea care nu include zombies. Până luni aveți posibilitatea de-a vă perinda prin numeroasele hărți și moduri de joc ale lui Infinite Warfare, Jocul nu va rămâne pe contul vostru, va trebui să îl cumpărați dacă vreți să îl mai butonați de săptămâna viitoare… deși, având în vedere că momentan jocul are ca rating pe Steam „Mostly Negative”, probabil nici reducerea de 30 de euro nu va încânta prea mulți jucători.

Când a fost lansat, Infinite Warfare s-a remarcat fiind primul joc din seria Call of Duty care să se petreacă în spațiu, un vis pe care cei de la Infinity Ward l-au avut încă de la Modern Warfare 2… și parțial l-au îndeplinit cu Titanfall, studioul Respawn fiind format din mulți oameni care au lucrat acolo pe vremuri.

Tranziția către spațiu însă n-a prea ajutat popularitatea lui Call of Duty, fiindcă vânzările au scăzut suficient de mult încât Activision să considere o revenire la rețeta clasică a războiului fără drone, mitraliere cu raze X și vedete a căror prezență în campanie n-a prea sporit vânzările.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button